Kategori:Epigrammer
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Epigrammer
Ved Elises Grav
Over mit Huus
Til xxxx
Vildfarelsen
Rangstriden
Til Læseren
Den kjærlige Mand
Korinna
Til xxxxx
Lisidor
Til en slet Prædikant
Til Philet
Over et Syngespil, hvortil Poesien var en Fruetimmer
Ved et slet Skribents Grav
Til Naso
Marullus
Gravskrift over J. H. Wessel
Sider i kategorien «Epigrammer»
Under vises 17 av totalt 17 sider som befinner seg i denne kategorien.
D
Den kjærlige Mand
G
Gravskrift over J. H. Wessel
K
Korinna
L
Lisidor
M
Marullus
O
Over et Syngespil, hvortil Poesien var en Fruetimmer
Over mit Huus
R
Rangstriden
T
Til en slet Prædikant
Til Læseren
Til Naso
Til Philet
Til xxxx
Til xxxxx
V
Ved Elises Grav
Ved et slet Skribents Grav
Vildfarelsen