Kategoridiskusjon:Henrik Wergeland

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

"Henrik Wergeland er ikke bare å regne som en veldig viktig Norsk dikter, han er viktigst."

Basert på kva?

Ekstra godt spørsmål, som leder videre til det innlysende spørsmålet: Hvem er viktigere enn Henrik Wergeland?