Kategoridiskusjon:Kjærlighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Strålene fra smilet ditt,smelter snøen på vinterdager. det tiner mitt frosne hjerte,på kalde tunge dager. Du er ikke gammel i år,ung som en nysprungen rose. Dråpene på rosen etter regne,renner av,og solen tørker det våte når ditt smil blender oss en vakker vårdag. Strålene fra smilet ditt,varmer små bekker og store hav. gresset og blomster reiser seg og viser oss hvor vakkert alt er.

du blender oss,gir oss håp og glede.

håp[rediger]

Et indre jordskjelv som rister av smerte. smerten som får øynene til å gråte. tanker som får hode til å sprenge. et indre jordskjelv som ingen kan se.

Alene i mine tanker,tanker som piner meg. Et rop om hjelp som ingen kan høre.for på utsiden er jeg ei blid jente.