Katter er søte
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Katter er søte,
kaniner er søte,
MEN DU
er mye SØTERE♥
Katter er søte,
kaniner er søte,
MEN DU
er mye SØTERE♥
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (4b8255fd96)
Permanent lenke |