Kjære, babygulrot!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Diktet "Kjære, babygulrot!"
Av Max Marius 03. mars 2014.

Lille nydelige babygulrot du er.
Nå skal du få ditt dikt. Jeg er nok litt sær.
For overvektige kropper kan du gjøre susen.
Om folk kjøper deg oftere på REMA 1000.

Lørdag møttes våre blikk i lokalet.
Du lå der. Liksom klar til å tale.
Jeg gikk undrende mot deg, min venn.
Og spurte om du ville være med meg hjem.

Du lå inne i en pose.
Alt du ville var å kose.
Med alle mine tenner små.
Du ville farge de oransje nå.

Da jeg kom hjem la jeg deg på bordet.
Ved siden av Fazerminten. Jeg må være helt på jordet.
Men det var jo du som hadde vært på jordet der ute.
Før arbeideren på Gulrotfabrikken AS, fant deg med sin snute.

Nå skal du i min munn.
Fordi jeg må bli mer sunn.
Du skal dø, og du vet om det kan jeg se.
Men jeg skal lese diktet til deg først, så du kan le.

Man kan ikke være større enn seg selv.
Jeg har målt deg i hele kveld.
Fire centimeter i lengden, og èn i bredden.
Jeg vil egentlig ikke spise deg. Jeg flyr på veggen.

Lille vakre babygulrot. I sommer så du dagens lys.
Jeg så aldri deg og hentesveisen din. Jo, kanskje med et mys.
Du vokste deg så sterk. I vennegjengen satte du deg i respekt.
Til tross for din lille store 5 gram i vekt.

Nå er du på min tunge. Jeg delte deg lett i to.
Der ble du delt i 4, 8, 16 og 32.
Like mange linjer som dette diktet ender på.
Jeg må hente meg inn, og skåner dine venner nå.


avatar

Anonym feiging (536a3b9387)

for én måned siden
Poeng 0
Vers 3, 6 og 8. Briljant.
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Maxmarioso (ris og ros)

<comments />