Kjære pappa.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu blir aldri glemt
Du er gjemt i mitt hjerte
For evig og alltid,
vil du være med meg
- av ICHH (ris og ros)
Du blir aldri glemt
Du er gjemt i mitt hjerte
For evig og alltid,
vil du være med meg
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer