Kjæresten min ♥
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu er den beste personen i mitt liv,
Jeg trodde aldri jeg skulle elske noen igjen..
Men der kom du, tok mitt hjerte <3
Jeg kjente ingen smerte <3
Nå er du min og kommer alltid til å være <3
Du er min kjære <3
Jeg elsker deg av alt !
Du er den som har talt <3
Du er halve meg, og jeg er halve deg <3
Kommer alltid til å være <3
18.02.13 <3
- av Misswowjenta (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer