Kjærleik

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Kjærleik er som blomar i sola...
 Eg elsker deg Siri, utbryt eg!
 Kvifor er du så vakker og smukk ei jente.
 Din munn mot min er himmelen.
 Ditt kinn mot mitt er som sola.
 Eg seier for tusende gong: Eg elskar deg!


Ukjent forfatter (skrevet fra surf.skolen.oslo.no) 2007