Kjærlighet (kan beskrives med tusen ord)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet[rediger]

Kjærlighet kan beskrives med tusen ord
Men mest av alt er det lykken som gror

Man har følelser sterkere enn noen gang,
Derfor er
ventetiden nokså lang

Lykke og lange forhold blir sterke som skjold
Når du først får et ordentlig innhold av
 Elsking og savn
For det er da du finner ut hvem du vil ha i
 Din favn

-Ingrid Walmann -15


avatar

Anonym feiging (95c05afc4c)

for 12 timer 10 minutter siden
Poeng 0
a
avatar

Anonym feiging (95c05afc4c)

for 12 timer 10 minutter siden
Poeng 0
a
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.