Kjærlighet dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet er
Vakkert og vondt

Kjærlighet er
Smertefullt og tungt

Kjærlighet gir livet
Til gammelt og ungt

med vennlig hilsen

en elev fra holtet videregående skole