Kjærlighetssorg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg trodde du var min og du var så jævla fin
men plutselig en dag sa du hadet bra da begynte jeg å grine trodde aldri
du kom til å forsvinne i mine tanker var du da men nå er en ny gutt i
tankene en som ikke var sprakende så hadet jævla bra i helvete for nå er
dette mye bedre.
av Celine
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer