Kjartan Alvestad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjartan Alvestad er en norsk forfatter. I 1997 utgav han diktsamlinger Fragmenter.

Dikt[rediger]

Kjartan Alvestad lag ut diktsamlingen "Fragmenter" i bildeformat på VG Blogg. VG Blogg har siden blitt nedlagt. Det er mulig å lese noen av diktene i en kopi av deler av bloggen hans i "WaybackMachine".

Kjartan Alvestad hadde lenge en hjemmeside på www.kjartanhappy.piczo.com. Den siden har også blitt nedlagt.

Dikt av Kjartan Alvestad på Norske Dikt:

Opphavsrett[rediger]

Alle diktene skrevet av Kjartan Alvestad er dessverre underlagt lov om opphavsrett. De kan derfor ikke deles her på dette nettstedet før Alvestad har vært død i 70 år.