Klokken to

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Der slaar fra taarnet to dumpe slag –
Saa kommer stilheden, saa kommer natten.
Saa kommer alt fremfra mørket og stirrer,
    alt, du er ræd for.

– Det er natten, du er ræd for. Der fødes saameget
langt udi mørket. En røst. Et smil.
    To øine, som skinner, –
stryge fort gjennem sjælen –
    forsvinder .

Du løfter dit hoved. Det isner i nakken.
    Du ser. Du ser.
Du ser bare døren og bordet og lampen.
Men altsammen tier, og altsammen truer
– –
Det er natten, du er ræd for.


avatar

Anonym feiging (6f498e7abf)

for 2 timer 24 minutter siden
Poeng 0
noice
avatar

Anonym feiging (6f498e7abf)

for 2 timer 23 minutter siden
Poeng 0
ghd
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.