Kom La Oss

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kom,
la oss kneble hverandre
i høflighetens navn!
Våg ikke vise ditt sanne jeg:

Sint, frustrert, sår og lei?
Hva i alle..
Det må da være noe galt med deg!


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />