Konkurranse
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkLegeprofessoren i leiren
tok seiren
skammet seg over det
det villet seg ikke anderledes det
det var dop i leiren
- av Oddmund (ris og ros)
Legeprofessoren i leiren
tok seiren
skammet seg over det
det villet seg ikke anderledes det
det var dop i leiren
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer