Korsfest meg vannrett
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg vil bli korsfestet vannrett —
jeg har så jævla stor respekt
for både Peter og han der Jesus
- av Diktsekk (ris og ros)
Jeg vil bli korsfestet vannrett —
jeg har så jævla stor respekt
for både Peter og han der Jesus
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (ec9be0322f)
Permanent lenke |