Kun du

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Eg skreiv ditt namn i skyane, men vinden blåste det vekk.
Eg skreiv ditt namn i sanda, men bølgane skyldte det vekk.
Eg skreiv ditt namn i mitt hjerte, og der vil det alltid vera.

Eg minnas den tida mi var saman, ingen frykter skrømte oss.
For deg vil eg gjera alt, om det så skulle gjelda å sloss.
Eg er svak for dina smil og din personligheit, men det visste du nok fra før.
Du har skapa ein plass i mitt hjerte til den dagen eg dør.

Du seie at du saknar meg, men eg saknar deg au.
ka vil du eg skal gjera for å halde deg fast?
Eg kan venta til du er klar.
Du er den einaste eg vil tilbringe tida mi med.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.