Kunne ønske jeg hadde reddet deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det som en gang var to
Var blitt en

Det som en gang var to bestevenner
Var blitt en enslig tanke

Det som en gang var to vakre og håpefulle drømmer
Var blitt et forferdelig mareritt

Den eneste tanken
Var at det var min feil


Det var min feil
Jeg kunne reddet
Men gjorde ikke

En liten kule gjennom hodet
Og alt er over
Ingen lidelser
Ingen sorg

En liten fingerbevegelse
Og alt er over


Avtrekkeren gikk sakte innover
Kulen skrek
og alt var over

Ingen flere følelser
Ingen flere lidelser
ingenting


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.