Kvenske foreldre med norske barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å ha Kvenske foreldre.

Jeg er Pappa, Kvensk Pappa. Den andre er Mor, Kvensk Mor. Vi bor i Norge, og, er norske.

Jeg er far, en Kvensk far, og kvenske mor er her. Vi har norske barn, da vi er norske og bor i Norge. En skokk med unga har vi, som er norsk. Norsk-Kvenske barn, i Norge.

Markus Gyltnes