Kyss
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkkyss er godt og flott
noen ganger er det tungekyss
og derfor er det kliss.
Ukjent forfatter (skrevet fra surf.skolen.oslo.no)
kyss er godt og flott
noen ganger er det tungekyss
og derfor er det kliss.
Ukjent forfatter (skrevet fra surf.skolen.oslo.no)