Kysse med deg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEt kyss er bare et kyss, helt til du finner den ene
en setning er bare en setning til du kan si tre ord du kan mene
Jeg
elsker
deg!
Et kyss er bare et kyss, helt til du finner den ene
en setning er bare en setning til du kan si tre ord du kan mene
Jeg
elsker
deg!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer