Kysset
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEndnu, endnu, o Elskte, en Sekund
lad mine Læber paa din søde dvæle!
Da smelter Grændsen mellem vore Sjele.
Det er din Sjel jeg kysser paa din Mund.
Endnu, endnu, o Elskte, en Sekund
lad mine Læber paa din søde dvæle!
Da smelter Grændsen mellem vore Sjele.
Det er din Sjel jeg kysser paa din Mund.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer