Lider i taushet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Suhail Zahawi

Før i tiden skrev jeg ikke noe om deg
Fordi jeg ikke fant ord for å beskrive deg
Jeg begynner med å skrive den første setningen
Jeg husker du sa til meg
Fortell meg at en dag vil komme
Der du vil skrive noe om meg
Som aldri har skjedd
Som er laget av fantasien din
Som du har dagdrømmet om
Tilbaketrekt uten ord
Jeg ble overrasket
Du er like vakker som du er ærlig
Det som skjedde mellom oss var så vakkert
Til og med det som ikke hadde skjedd
Hvor mye du har vært alene og hvor mye du har grått
Du er ikke til for å være alene
Du følte at jeg forlot deg
Du følte skuffelse
Lider i taushet
Men viser deg stolt
Å forlate er den andre siden til hengivenhet
Den store skuffelsen er den andre siden av kjærligheten

(23 april .2023)



avatar

Anonym feiging (c1b6d7396d)

for én time 21 minutter siden
Poeng 0
wAllah denne var grov bismillah
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.