Linedans
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Linedans
er vakker vals
hvis du pent kan gå
på en tynn trå
vil du raskt få
beundrere som
føler seg små
For det er ikke lett
rett og slett
det vet de som ikke kan
og holder oss nede på land.
Derfor beundrer vi de
som så lett kan gli
bortover den tynne line