LinnKjaer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tosidig

Å være lett på foten
og tung
samtidig
og kjenne lidenskapen
og apatien
parallelt
å være beredt
og uforberedt
i ett og samme øyeblikk
å bli elsket
og hatet
forståelig nok
å være lykkelig
uansett