Liv=hiv
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkliv
du gav mg hiv
ingen liv, ingen hiv
live = hiv
du stiker mg me øks i ribeina
og jg gråter tårer av olje
jg vil sette fyr på oljen
og brenne i all evighet
slik som du skal
men det er ike olje
de er blo
fyfaen jg vil bare
DØ!!!!!og blø </3
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer