Livets Pust

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Livets pust farer av gårde.

Til det ugjenkjennelige,

Vi prøver å forstå det.
Det virker som en evig syklus.

Hvor er vi?
Hvor skal vi?

Dette liv,
vi ikke har noe erkjennelse.

Vantro.

Det kan ikke være mere innfløkt en dette…

Vi er her for å svette.