Livets bergodalbane
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Noen dager starter bra
og ender trist og tungt
Andre dager starter gråt
og lysner så til himmelblått
Slike slitsomme dager
er likevel bedre enn de
hvor ingenting har noe å si
og dagen meningsløst glir forbi
takk til aaalv for idé