Livets gang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg våknet i morges med angst og med frykt, jeg hadde en drøm om hvor livet mitt gikk.
I drømmen var jeg en person som meg selv, ingenting endret, ingenting vel.
 
Jeg tok ikke ansvar jeg hadde æi mot, jeg klamret meg fast til hver eneste rot.
Men livets tre er ment til å klatres, det skjønner en hver med fornuft kan vel fattes.
 
Med hennsikt og mening må du bevege deg opp, det er hardt det er vanskelig, å du når ikke topp.
Før livet er over men se deg tilbake og husk hvordan strevet og kampen kan smake.
Det er reisen og ferden livet ditt bringer, som helt i seg selv gir sjelen din vinger.
 
Så frykt ikke motgang nei strev heller etter et liv som er fyllt opp av søvnsløse netter, med kjærlighetssorg og med kamp og med slit for uten den kampen så kom du ikke hit.
 
En diamant blir skapt under trykk som du vet, så våkne fra drømmen stå opp nå og let, finn styre i tanken at livet er nå vær stolt over alle de bragder du når, men viktigst av alt på den reisen du færder vær glad i deg selv, helt til du dæver


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.