Lykke
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEnsomhet skal nedkjempes
Ensomhet skal bort
Ensomhet er vondt
Ensomhet er til salgs
Ensomhetens verdier er blitt borte
Kjemp for ensomheten
- av Janu (ris og ros)
<comments />
Ensomhet skal nedkjempes
Ensomhet skal bort
Ensomhet er vondt
Ensomhet er til salgs
Ensomhetens verdier er blitt borte
Kjemp for ensomheten
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer