Lys og kjærlighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Lys og kjærlighet

Skjønnheten i blomsten blir usynlig når solen går ned,
men mørket eksisterer ikke, det er bare fravær av lys.

Godheten i mennesket blir usynlig med hat og fordømmelse,
men ondskap eksisterer ikke, den er bare fravær av kjærlighet.

For å se skjønnheten i blomsten, må du tilføre lys.
For å se godheten i mennesket, må du tilføre kjærlighet."

Rune Sørmo'


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.