Mørketider
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg ser mørketider i vente
var det for denne tiden jeg lengte
ser meg rundt, det fins ingen håp
det her er hva jeg kaller ilddåp
Tankene svirrer rundt, de er så grå
Som en stolt mann, må jeg fortsette å gå
Live består av lyse og mørketider
Så når ting blir ille, vær stolt og husk dine gode sider.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer