Makta
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMakta demonstrerte vi imot
Makta er nå vår
Folket demonstrerer fortsatt
- av Janu (ris og ros)
<comments />
Makta demonstrerte vi imot
Makta er nå vår
Folket demonstrerer fortsatt
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Gamin
Permanent lenke |