Mamma
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHer er noen dikt om Mamma<3[rediger]
Du stiller alltid opp for meg.
du er der når jeg trenger deg
hva skulle jeg gjort uten deg
det veit jeg ikke
du er verdens beste mamma
vil aldri miste deg<3<3 :)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer