Man føler det.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Man føler det

Jeg har mange ganger lurt på hvordan "kjærlighet" staves, men man staver ikke kjærlighet, det sier Ole Brumm. Kjærlighet er noe man føler sier han. Kjærligheten jeg føler for deg er varm og rykende. Du føles så nær, men du er egentlig langt borte, lengre en det vi tror. Skulle ønske du var her, her ved siden av meg slik at jeg kunne kjenne den friske lukten av deg. Du og jeg kunne gjort vidunderlige ting sammen, det tror jeg du vet. Sammen kan vi være ett! Man kan ikke alltid velge hvem vår kjærlighet går til, men man kan heller ikke fjerne kjærligheten da fjerner man også bort gleden, men min kjærlighet går til deg og det er jeg stolt av, jeg er stolt av at jeg har blitt kjent med eg, jeg er stolt av at du er minn venn, men jeg vil veldig gjerne ha deg som mere enn, en venn.

- Leif.

Diktet er selvlaget med hjelp fra diktet om Ole Brumm som lyder. " Hvordan staves kjærlighet, sa Nasse Nøff.
- Kjærlighet staves ikke, det må føles, sa Ole Brum"


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.