Mann, kone og norskt barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mann, kone og norske barn.

Jeg er en mann, jeg har kone, og, norske barn.

Vi er mann og kone, og våre barn er norske. Vi er heldige, våre barn er norsk.

Norske barn er, snille og smarte, eller, de er snille og sterke, en eneste vakker lyslugg har vi og. Så, heldige er vi, som har barn som er norske.

Markus Gyltnes