Mellom linjene
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg må ha alt med t-skje.
Jeg elsker å skrive.
Jeg elsker å lese.
Men vær så snill,
ikke be meg lese mellom linjene.
Noen leter etter en bekreftelse på noe de allerede vet.
Men for meg; jeg har utallige svar for en enkel bekreftelse.
Ikke be meg sitte i et rom med skygger,
for da finner jeg noe langt skumlere enn demoner.
- av Willaw (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer