Min Hemmelige.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMin hemmelige.
Som en hemmelig mystisk skatt,
er min lengsel i natt. Du vil alltid
være meg kjær, jeg vil minnes deg
være deg nær. Min lengsel den er
så sår, mitt hjerte det slår og slår.
Hardt pumper det i mitt bryst, for
deg som jeg aldri fikk.
- av Vektor (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer