Min historie
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkmed en pils i ei hand
og en joint i den andre
ska æ seile breibeint inn i den skjeive evigheta
og æ ska ikke angre på en ting
for det vil
ikke være nån ting å angre på
æ ska lægge mæ på rygg
se litt på en stjerne eller et lys av nå'slag
kjenne bølgan duve under golve
og lukke øyan
kanskje kjenne æ et minne
mæn ord og tanka e forlengst vaska bort
lage en liten lyd
muligens
så ska æ ri tida av
førstemann
inn i det neste store smellet