Min kjærlighet til deg.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMin kjærlighet til deg, den dør aldri.
Min kjærlighet til deg, den værte fra første gang jeg så deg.
Min kjærlighet til deg, den er spesiel.
Min kjærlighet til deg, den har aldri vært så sterk.
- av Cramecm (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer