Mitt farvann

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Se deg rundt
Føl stillhetens vrede
Den kaller etter vann
For noe må fylle tomrommet

Han har gitt opp
Når sola gryr
Og fugler spytter
Har han endelig gitt opp
Da kan han føle seg trygg

Da kan ingen se
selvtilliten
som ble svekket
i mitt eget farvann


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.