Mitt lys

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt lys[rediger]

Lyset skinner alltid gjennom mørket
Men lyset kan dimme av støvet ingen har tørket
Et lys uten styrke er intet av nytte
Derfor et lys med solens styrke er verdt å beskytte

Ditt hjerte, mitt lys