Mobberen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg hadde så fin frisyre,
så kom min mobber og helte syre.
da ble mitt hår ett kaos.
da ropte jeg "syre blir jo uhyre".
hun dyttet meg da så hardt,
at benet mitt, det sa "knakk!".
jeg hadde så fin frisyre,
så kom min mobber og helte syre.
da ble mitt hår ett kaos.
da ropte jeg "syre blir jo uhyre".
hun dyttet meg da så hardt,
at benet mitt, det sa "knakk!".
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer