Morgensang (Efter det engelske)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSøvn, forsvind! For Herrens Øie
sig min vaagne Sjel fornøie,
Skyen lig, der ruller over
os i Vover
glimrende i Morgengry!
Livets Gud, vær du den blanke
Straale paa den Vei, vi vanke!
Lys os hen til Troens Kilde,
som den milde
Dagens Stjerne over Sky!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer