Moro med professoren
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHva er det du står i...
Professoren mener i hvilken kategori...
Professoren sier: Jeg er klok...
Hun/han har kunnskap om Klara Klok...
Vi skal ikke rote oss borti dysenteri
Denne gang også forfattet av meg, Oddmund
- av Oddmund (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer