Myanmar
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg kom til verden,
I Myanmar
Med de glade folka.
De gamle fortalte
At navnet betydde
Dødsdalen
Laget av Edgar Ariel Fra Grenland Kristne Skole Inspirert av RØTTER
Jeg kom til verden,
I Myanmar
Med de glade folka.
De gamle fortalte
At navnet betydde
Dødsdalen
Laget av Edgar Ariel Fra Grenland Kristne Skole Inspirert av RØTTER
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer