Nål med tråd
Som en nål med tråd har blitt stukket inn i hjertet mitt
Tråden blir dratt i
Det gjør vondt
Det føles ondt
Øynene mine er som en fabrikk som går nesten døgnet rundt
Store, røde, hovne øyne
Smilet som var der i går
Er ikke lenger her denne vår
Hjernen min tenker døgnet rundt
Hva kunne jeg gjor annerledes?
Jeg terroriserer meg selv med alle disse tanker
Og mer og mer mitt hjerte banker
En krangel
En uenighet
Endte så dumt
Det slutter ikke å gjøre vondt
Forståelsen ikke kom
Ingen stolthet svelget
Endte i brudd
Det gikk fort som et skudd
Fortsatt sitter jeg her og tenker
Jeg bare lengter og lengter
Etter den gode stund
Som føltes herlig og rund
Kunne ønske skjebne brakte oss tilbake
At stolthet ble svelget
Da kunne vi fortsette der vi var
Enn å gå og bære på denne byrde jeg nå har
Men dette er bare en god drøm
En drøm som gjør vondt å våkne fra
Om den bare kunne bli virkelighet
Da tror jeg det ville vart en evighet
- av Mtj23 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer