Når Magen er i Knipe

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når magen er i knipe:

Hjelper det å spise?
Hjelper det å drikke?
Eller må jeg bare ligge her
og skrike?


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />