Når Sjelen roper bør vi svare

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sjelen vil ha deg tilbake du er gått deg vill.
Alt hva du prøver på får du ikke til
Du forstår ikke hva som skjer du skjønner ikke hva som er galt
Du har jo gjort alt hva du er blitt fortalt

Når ulven leder sauene så fører han de dit han vil
Men når man gjennom genrasjoner har blitt ført bak lyset
Og blitt fortalt at det ikke eksisterer, begynner man å tro
på løgner, for å lete etter sannheten som ingen vil gi deg,
å gå alene mot alle som sier du tar feil, hvilken genrasjon
er de som forteller deg at du tar feil vet de fakta har de peil

Når jeg leter etter nøkkelen trenger jeg bare kikke i et speil
For jeg er alt hva jorden ønsket at jeg skulle være, må bare finne den rette plass
i universet, representere en rase man kan beundre å ære for vi var de eneste som måtte
gå igjennom fasen å lære.

Nå som vi er hva vi skal være, hva må da gjøres for å oppnå alt som innebærer
ordet ære. Jeg er jordens vokter og med mitt liv vil jeg ikke misbruke den makten jeg har fått
Ikke misbruke den tilliten vår skaper har gitt oss, pass på paradis så vil dere gjennom evig tid
ha noe som passer på dere.

Men menneskets egoisme, menneskets hunger etter makt over alt som lever
dro oss ned i gjørmen og sa dette var hva vi har fått, vi er bare små erstattelige
deler i et større spill, men følsen av å bli lurt er vel som følsen av å gå seg vill


av Tåkefyrsten (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.