Naturen vår
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Naturen er vakker
glem ikke at den
er vår evige følgesvenn
Vi må bevare det vi kan
ingenting er som rent drikkevann
og luft til de på land
Men havene må vi ikke glemme
der hører også mange hjemme
mot de er vi altfor slemme
Glem ikke at elgen er din bror
selv om den i skogen bor
vi er nærmere beslektet enn du tror
Ta ansvar for ditt liv og dine handlinger
ikke la naturen gå på billigsalg
La en bærekraftig utvikling bli ditt valg